пʼятницю, 9 жовтня 2009 р.

Ющенковізм як суспільний сифіліс

Ми обрали собі третього Президента ніби добирались до гланд і поліпів через товсту кишку. Називалось це – третій, ніким не передбачений, - тур. І тому,- як воно прийшло через анус так воно й правило. Повне ігнорування Конституції, жодного призначення голів ОДА по представленню уряду, самодурство в розтлумачені історії, законів, моралі, майбутнього. При цьому торгівля указами стала найприбутковішою (після газової) галуззю, яку опанував Віктор Андрійович з пройдисвітом Балогою. Але виявилося, що це не локальна хвороба. Вона заразна як сифіліс і веде до повного розпаду і гибелі.
Ось Володимир Литвин, як у приватному кооперативі позрізав зарплати, ніби ВРУ це його ферма, а депутати наймити без контракту. Юля Володимирівна роздає (точніше – обіцяє) на майбутній рік зарплати. Бібліотекарям – на 50% більше, вчителям на 32. Думаю далі підуть лікарі, комунальники тощо. Єдине не зрозуміло. Ці виплати здійснюються з місцевих бюджетів, а не з якихось потаємних "прем’єрських". Чи згідні місцеві підприємства збільшити відрахування податків на 32-50% - не чути. Знов ющенковізм. Заразна хвороба. Хоча гільйотина (хай і політична) лікує від усіх хвороб.

5 коментарів:

  1. то шо сіфіліс то видно на морді -а всі кричать траванули діоксин, росія -москаль кого травив то всіх по травив ...а на рахунок голів ОДА то ющенку треба відправити фото яке стоїть навпроти барви в мукачеві, де ец пише : коли президент буде звітувати перед народом-ото був би сіфіліс радий гаваші (а поганяло сіфіліс ющенко дуже підходить треба щоб журналюги взяли та порівняли ситуацію на морді зі станом в країні- миколаєвич дуже точно підмітив)

    ВідповістиВидалити
  2. Статья хорошая.
    Сергей, а что это Вы выбрали за странный ресурс?
    Почему Вас до сих пор нет на ЖЖ?

    ВідповістиВидалити
  3. почему это этот ресурс странный?

    ВідповістиВидалити
  4. ратушняк руле
    жида на шибеницю

    ВідповістиВидалити
  5. Миколайович, раджу подивитися цікавий фільм: http://paranormal-news.ru/load/prochee/kolco_vlasti_mirovoe_supergosudarstvo_ring_of_power_the_empire_of_the_city_world_superstate/10-1-0-50

    Тут погляд звисоти на цю всю корозію і багато відповідей на щоденні запитання. павло Білецький

    ВідповістиВидалити