вівторок, 29 вересня 2009 р.

На Закарпатті Балога розводить Тимошенко і Януковича, вибачте, як лохів. Всі вертикалі державної влади (як по лінії Президента так і по урядовій) в краї представлено виключно кумами, братами і холуями Балоги. Ні за прем'єрства Януковича ні за Тимошенко жодного призначення, яке б не слугувало шкурним інтересам Балоги. Хоча два роки поспіль Вітьок досхочу вилив бруду і смердоти на Юлю Володимірівну. Виборчі штаби обох кандидатів в президенти в краї належать Балозі. Тому очікування краян на вихід з рабства і свавілля банди братків Балог і Пітьовок, - марні.
Цьому неграмотному торгашу вдалось обом лідерам повісити локшину на вуха - ніби він,- і тільки він забеспечує перемогу саме ЇЙ і саме ЙОМУ. При чьому - одночасно. І ті ВІРЯТЬ...

3 коментарі:

  1. а чого як лохів? він розвів всьу Україну-як лохів ,прогнили наші політики настільки,що пора їх викорчовувати щоб гниль не розводили

    ВідповістиВидалити
  2. Уважаемый кандидат в президенты Украины.Слава богу,что мне теперь есть за кого голосовать,лишь бы Ваши слова в дальнейшем не разошлись с делами на разные полюса.Мой отец проходил срочную воинскую службу в Ужгороде и уверен,что в таком замечательном городе не могут рождаться плохие люди,хоть ему и пришлось пройти через Венгрию в 1956 году.Так что и на Донбассе у Вас есть единомышленники.

    ВідповістиВидалити
  3. Сергій Ратушняк:
    Ну ось, почалось нове СДПУ(о) в виконанні ПР в регіоні
    Голова ОДА Ледида дав вказівку силовикам і фіскалам «ліквідувати» мене як потенційного претендента до ВР
    Не встиг я проголосити про свій намір йти на вибори до ВР, як вибухнула нечувана активізація податкової, прокуратури, МВС і т.д. проти мене, моїх підприємств, рідних і близьких… Секретів ніхто не робить: «ВКАЗІВКА». А вказувати всім і одразу може голова ОДА. Сьогодні це Ледида Олександр, який, в останню суботу голосом однопартійця С.Мошака, також виявився серед бажаючих отримати мандат до ВР.
    В 1994-му комуняки, устичі і ін. суспільний відстій зняли мене з перегонів за добу через суд як «НЕГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ». Я з дня народження й до сьогодні є громадянином України! і НІХТО і тоді і сьогодні не міг іне може мене його позбавити. Окрім мого власного бажання. Ніхто переді мною навіть не вибачився. Така правова держава.
    В 1998-му році, Медведчук повторив «правовий успіх» Устича на задоволення власне і Устича. І мій мандат з 83% віддали Шуфричу з 6%. Для провідного юриста епохи режиму Кучми – дуже показово і знаково. Самий час впровадити програму «Жертви сучасних режимів України» і запросити туди ведучою Оксану Марченко. Потім, ця ж зграя з Балогою, влаштували переслідування, СІЗО, тюрму і … А в результаті виправдальний вирок.
    Ледиді це, очевидно, сподобалося, як «позитивний правовий» досвід. З 1992-го року всі влади і силовики топталися по мені, рідним і близьким. Окремі силовики , що зараз вишивають в керівниках МЧС, чисто випадково не вбили мою жінку за гроші. А зараз Голова ОДА вирішив «підіграти» чи то прогнутися перед центром … І в продовження Тимошенко, Луценко і Авакова запропонувати Ратушняка в Закарпатті. Фантазія нижче плінтуса.
    І з яких мотивів ви думаєте. Є такий собі бандит в пагонах МВС Данило, що охороняв молодшого А.Стрижака. Мабуть в наркобізнесі без охорони важко. За ним перевезення в автозаку нелегалів, трупи нелегалів, що навесні, мов проліски виростають с під снігу на перечинщині і березнянщині. За ним безкарне шпурляння гранат в прокурора Зареву І., голову третейського суду В.Готру, екс- суддю Цицака О., підпали і викрадання авто у працівників СБУ, МВС, прокуратури…тощо. І не знають про це лише циганські пси. Так от про метання до Цицака вирішили допитувати мене. А мент Данило ходить під дахом Стрижаків. Такими ж чеснотами відзначаються і інші силові відомства з проханням поквапитись з передачею матеріалів до прокуратури. Бо вказівка з ОДА.
    Саша Ледида, не страшно. І смердить по сдп-ушному і балогівськи. Чи потрібна така «перемога» Президенту – не знаю.Час покаже. Оригінальніше щось треба, Саша. Оборотнів з пагонами від Чепаків до Гелетеїв, Рахівських, Зелінських і ін.. у вас з Балогами достатньо. Так що щось креативне треба. Вперед.
    А перемагати треба людям з реальними досягненнями і постійною життєвою позицією. І тут ви мені не конкуренти.

    ВідповістиВидалити